Omgeving

In Zwevegem vind je de meeste supermarkten, verschillende warme bakkers en ambachtelijke slagers, enkele leuke boetiekjes en meerdere lekkere restaurantjes.
Zwevegem heeft een zwembad, een tennisbaan, twee indoorspeelpleinen, fitnesscentra, een avonturenpark met duiktank, fietsverhuur, twee super toffe zomerbars, een lekker koffie- en theehuis, verschillende chocolatiers,…
Langs de vaart kan je gaan vissen of watersporten en eindeloos wandelen en fietsen vanuit de vakantiewoning!
In de rand van Zwevegem vind je veel gezellige landelijke cafeetjes en tavernes.
Op amper 10 minuutjes is het kinepolis complex van Kortrijk. Genoeg te doen dus! ”

In de buurgemeentes zijn twee maneges waar je kan paardrijden.

In Harelbeke ligt provinciedomein De Gavers met zijn grote speeltuin, hondenweide, ruiterpad, wandelpaden, watersportmogelijkheden, avonturenpark, zwemvijver en 2 cafetaria’s.

Vanuit Zwevegem is niets in West-Vlaanderen veraf. Er is natuurlijk de Leiestreek waarin Zwevegem gelegen is, met zijn vele activiteiten en bezienswaardigheden. Uitgebreide info is te vinden op www.toerisme-leiestreek.be.

Maar ook de Vlaamse Ardennen liggen maar op een kwartiertje rijden, met alle legendarische fietsroutes van de wielerklassiekers. Ga wandelen in het prachtige kluisbos, muziekbos,…

Je kan steden als Kortrijk( op 10 minuutjes), Gent (op een halfuurtje), Oudenaarde( 25 minuten), Brugge (45 minuten),… bezoeken.

De Franse grens ligt niet veraf voor een bezoekje aan Rijsel (vlot met de trein vanuit Kortrijk te bereiken of met de auto in 20 minuten).

Je kan naar Heuvelland en Ieper (op een halfuurtje). Maar ook de kust van België ligt maar op een uurtje. Kortom centraal gelegen voor heel wat leuke uitstapjes.

We kennen de streek goed! Heb je een vraag of wil je graag iets aan huis geleverd zien (een ontbijtpakket op zondag, belegde broodjes,…) spreek ons gerust aan! U krijgt uitleg bij het huis bij aankomst en kan dan meteen ook al uw vragen kwijt….