Vakantiewoning

De woning zelf

We bieden een comfortabel vakantiehuis voor 12 personen met vier kamers (2 kamers met een dubbel bed, 1 kamer voor 4 personen met 2 stapelbedden en een kamer op zolder met een dubbel bed en twee enkele bedden), een keuken, drie badkamers, was- en bergruimte, tuin en terras, in het landelijke Zwevegem.

We willen ervoor zorgen dat alle benodigdheden voorhanden zijn, zodat je noch teveel bagage moet meebrengen, noch meteen naar de winkel moet en volop van je tijd kan genieten. We voorzien lakens en handdoeken, keukenhanddoeken, vaatwasblokjes, sponsjes en afwasmiddel en toiletpapier. Er is een goed uitgeruste keuken met alle toestellen en er zijn drie badkamers. Er is een haardroger, strijkijzer en strijkplank voorzien. Het huis heeft een houtkachel, een bibliotheek, gezelschapsspelen en een televisie. Er is een wasmachine en droogkast. Buiten is een ruim terras en tuin met voldoende tuinmeubelen en een barbecue.

De woning heeft een ruime en veilig af te sluiten stalling voor fietsen, een laadpunt voor elektrische fietsen en de mogelijkheid om fietsen te reinigen. Er is een privéparking voor 6 wagens. 

Voor de jongsten is er een babybedje, babybadje, verschoontafel en kinderstoel aanwezig.
Er is ook een speeltuin voor de kleinste gasten! Lekker uitleven terwijl de mama’s en papa’ s, oma’s en opa’s, tantes en nonkels een aperootje drinken.

 

Dieren welkom!

Om vakantiegangers de kans te geven te reizen met hun geliefde huisdier zijn honden bij ons welkom. Er is een veilig afgezette tuin ter beschikking.

Voor wie?

Voor de groep vrienden, familie, collega’s, sportmakkers,…die er samen eventjes tussenuit willen.

Voor de wandelaar, hondenmens, fietser, rustzoeker.

Wij dragen de rust van de buurt zeer hoog in het vaandel. Feestjes en nachtlawaai zijn niet toegestaan, noch buiten, noch binnen.